LED Zeppelin

V minulých dňoch sme sa zblízka pozreli na elektrické obvody a najbližšie sa pokúsime vytvoriť a naprogramovať niečo zaujímavé. Rozhodne v tom bude veľa LED diód.

Zrhnutie:

  1. Školenie a súťaž Meet and Code
  2. Gerlach LEGOLAND
  3. Duchovné cvičenia pre G3 na Paloučku
  4. Víkendový výlet do Španielska
  5. Plánovaná návšteva z USA

Samotná súťaž v programovaní sa uskutoční už tento týždeň. Na programovanie budeme používať webový nástroj, ktorý bude k dispozícií na našej stránke. Prosíme, aby si chalani z G2 priniesli notebook ak majú.

Po jesenných prázdninách 2. a 3.11. sme na klub pozvali odborníka na LEGO a postavíme si vlastný LEGOLAND.

Od 24.11. do 26.11.2023 organizujeme duchovné cvičenia pre chalanov vo veku 15-18 rokov. Uskutočnia sa v našom stredisku pri Prahe, ktoré sa volá Palouček. Odchádzať budeme autom z klubovne Gerlachu o 16:00 a ubytovanie s plnou penziou stojí 1200 CZK. Pobyt je veľmi intenzívny a posúva ľudí raketovou rýchlosťou dopredu. Takže určite odporúčame pre chalanov z G3.

Traja chalani z nášho klubu sú tento rok na škole v Madride. Ako dobrá partia by sme ich radi navštívili. Myšlienka je spraviť víkendový výlet, pričom by sme prespali v nejakom spriatelenom Španielskom klube. Vybrali by sme taký víkend, kedy sa cena letenky bude pohybovať okolo 50-100 EUR, pravdepodobne v januári/februári. Zatiaľ je všetko v procese plánovania, ale boli by sme radi, ak by ste nám dali vedieť či máte predbežný záujem. Cieľová skupina sú skôr starší chalani z G3.

Z klubu zo Spojených Štátov nás príde pozrieť skupina chalanov v termíne 26.2 - 28.2. Nie je to síce najvhodnejší termín, ale ak sa bude dať radi by sme spravili spoločnú akciu a pocvičili si angličtinu.