Udatný rytier

Bájna legenda hovorí, že existoval rytier, ktorého nedokázal poraziť ani najsilnejší nepriateľ. Bol veľmi rozumný, dobrý a silný - vedel rozoznať dobro od zla a nebezpečenstvo cítil už na sto míľ.

Zhrnutie:

  1. Tento týždeň budeme bojovať.
  2. Poriadne sme upratali a opravili klub.
  3. Videli sme ilúzie v galérii Multium.
  4. Týždeň od 5.4 možnosť spovede.
  5. Dodatočné video z víkendovky.

Spomínaná legenda tiež vraví, že duch udatného rytiera sa dodnes presúva medzi generáciami bojovníkov, aby našiel svoj dočasný pobyt na tejto zemi a tak ďalej pomáhal. Dopočuli sme sa, milí rodičia, že aj vy, máte doma rozumných bojovníkov - preto sa na nasledujúcom klube Gerlach presvedčíme, či v nich sídli duch udatného rytiera.

V klubovni sme mali veľké upratovanie. Trochu sme si pomohli a motivovali sa dukátmi. Niektorí to považovali za zneužívanie detskej práce :) Pravda je ale taká, že sme si upratali NÁŠ klub. Bolo to efektívnejšie ako prednáška. Napr. jeden z chlapcov upozorňoval druhého: Nerozhadzuj tie žinenky, práve som ich upratal!

Chalani prášia koberec, umývajú okná a vysávajú
Chalani prášia koberec, umývajú okná a vysávajú.
Optické klamy v zrkadle v galérii Multium
Optické klamy v zrkadle, v galérii Multium.

V týždni od 5.4. bude posledný klub pred Veľkou Nocou. Bude vtedy možnosť pristúpiť k sviatosti zmierenia (táto možnosť je vždy, ale v tieto dni jej venujeme väčší priestor) a môžeme pomôcť aj s prípravou.

Dodatočne posielame video z víkendovej prespávačky v Dowine.

Nespávačka - Zážitky z víkendovej akcie Klubu Gerlach
Krátke zhrnutie víkendovej prespávačky pre starších v Dowine.