National Gerlachgraphic

Pri našich pokusoch na klube došlo k nehode. Unikli nám geneticky modifikované mravce a teraz behajú po celej Dowine. Skáču zo stien na svoje obete a hryzú malých chlapcov. Ale samozrejme len tých neposlušných. Zlé jazyky tvrdia, že sú to predsa len obyčajné mravce a že by sme si mali v klube upratať :)

V každom prípade sme sa rozhodli niektoré z nich pochytať a vybudovať si vlastné mravenisko. A popri som aj niečo o živote mravcov naučiť.

Na poslednom klube sme ...

Práca v dielni na raketových motoroch
... vyrábali malé raketové motory.
Zostrih programu na klube 1.10.2020
Štart programu Space G dopadol veľkým fiaskom. Ale nevzdávame sa a vo vývoji budeme pokračovať.

Oznamy:

  1. Veľmi nám pomôže pokiaľ dáte vedieť či chalani daný týždeň prídu alebo nie. Máme tak lepšiu predstavu o počte. Aby sme Vám to uľahčili, pripravili sme jednoduchý systém potvrdenia. Stačí ak kliknete na jedno z tlačidiel v pätičke emailu. Kedykoľvek môžete svoju voľbu zmeniť ak opäť kliknete na tlačidlo.
  2. V aktuálnej situácií je možno pre niektorých z Vás ťažké zúčastniť sa na Svätej omši kvôli obmedzeniam. Ak by ste mali záujem prísť aj s celou rodinou napr. v nedeľu dajte nám vedieť. Samozrejme aj u nás platia obmedzenia (1 lavica pre rodinu), ale ak sa dohodnete dopredu, miesto máte isté.
  3. 24.10 organizujeme online "programovaciu" súťaž. Vyhrať je možné inteligentného drona, ktorý sa ovláda gestami. Ak sa chalani budú chcieť zúčastniť, poprosím Vás aby mali kameru a slúchadlá s mikrofónom a aby ste si na PC nainštalovali ZOOM. Okrem toho bude potrebná inštalácie ďalšieho software, ktorý dodám čoskoro.