Záverečný email

Ďakujeme Vám za podporu a spoluprácu počas uplynulého školského roka. Posielame Vám ešte niekoľko súhrnných informácií.

Zhrnutie:

  1. Súhrn akcie Deň rodín
  2. Projekt dodávky do klubu
  3. Motokáry na poslednom klube
  4. Začiatok po prázdninách a nové skupiny
  5. Nebude klub ani prespávačka
  6. Spätná väzba

Ďakujeme všetkým za návštevu na spoločnej akcií túto nedeľu. Atmosféra bola veľmi prijemná a cítime sa povzbudení do aktivít nového roka.

Skupinová fotka z dňa rodín
Momentka absolútneho sústredenia.

Na dni rodín sme Vám predstavili projekt dodávky, ktorú by sme chceli kúpiť do klubu. Momentálne máme na účte vyzbieraných 38 200 EUR. Potrebovali by sme ešte získať 11 800 EUR. Ak by ste nám aj Vy vedeli finančne pomôcť, budeme Vám nesmierne vďační. Môžete tak prípadne urobiť na účet:

IBAN: SK27 8330 0000 0026 0129 7398

Na záver roka sme s G2 a G3 absolvovali preteky motokár - posielame pamätnú fotografiu. Tiež sa rozdávali polokošele. Ak ešte niekomu chýba, neváhajte sa nám ozvať.

Skupinová fotka z pretekov na motokárach
Spoločná fotka po pretekoch.

S klubom opäť začíname od štvrtka 7.9.2023. Pokiaľ máte známych alebo rodinných príslušníkov, ktorí by mali záujem o účasť, budeme radi, ak im klub odporučíte. Skupiny G1-G3 v novom roku plánujeme prerozdeliť, tak aby odpovedali vekovým kategóriám 8-11, 12-14, 14-∞

Na tomto odkaze je možné prihlásiť emailovú adresu na odber emailových správ. Napr. ak by niekto z chalanov chcel dostávať správy priamo.

Na záver ešte pripomíname, že oznámená prespávačka sa tento víkend nakoniec neuskutoční z dôvodu slabej účasti. Kluby tento týždeň už tak isto nebudú. Namiesto toho, budeme mať pracovný víkend s vedúcimi, aby sme naplánovali budúci rok.

Chceli by sme Vás poprosiť, aby ste nám napísali akékoľvek pripomienky, ktoré máte - pozitívne aj negatívne. Radi všetko zapracujeme.